Superwood home
SuperimprægneringProduktoversigtFind forhandler

Superbeskyttet

Superholdbart

 

 

Flotte arkitektoniske muligheder med SUPERWOOD™

SUPERWOOD™ giver store muligheder, når du vil bygge i træ. Du får et stort udvalg af spændende profiler, fra den færdige profil for klinkbeklædning til den arkitektegnede profil, som arkitektfirmaet aart a/s har designet specielt til SUPERWOOD.

Du har altså ikke kun miljømæssige grunde til at vælge SUPERWOOD, men i høj grad også æstetiske og arkitektoniske.

De mange muligheder med SUPERWOOD™ sætter kreativiteten fri. Du kan sammensætte både farver og profiler og få præcis det arkitektoniske udtryk, du søger. Og du kan arbejde med smukke facader, der ligner ubehandlet træ, selv om træet er imprægneret helt ind i kernen.

Takket være superimprægneringen skal SUPERWOOD™ ikke grundes yderligere mod råd og svamp. Det er tørt, og det kan males straks, med dækkende eller transparente farver.

 

Hent inspiration til dit projekt

SUPERWOOD™ er et rigtig godt valg af brædder til facadebeklædning, terrasse, carport og garage, haveskur legehus m.m. Her kan du hente eksempler på anvendelse af SUPERWOOD og hente inspiration til facadebeklædning og andre projekter.

De mange muligheder med  SUPERWOOD™ sætter kreativiteten fri.

Du kan sammensætte både farver og profiler og få præcis det arkitektoniske udtryk, du søger. Og du kan arbejde med smukke facader, der ligner ubehandlet træ, selv om træet er imprægneret helt ind i kernen.

Takket være superimprægneringen skal  SUPERWOOD ikke grundes yderligere mod råd og svamp. Det er tørt, og det kan males straks, med dækkende eller transparente farver.

 

 

Havehus - typehus

 

Dette lille havehus er udviklet til arkitektens eget behov. Det har imidlertid vist sig at have flere menneskers interesse, og kan derfor erhverves som en type.

Se og læs mere her >

Add a Room
add a room - compact smart living med facade beklædning i SUPERWOOD
Ombygning af parcelhus
1970’er parcelhus løftet ind i fremtiden
Moderne og bæredygtigt træhus
Se mere > moderne og bæredygtigt træhus tegnet og bygget af en pensioneret tømrer- og snedkermester