Design filosofi

Helhedstænkte designløsninger.

Tidsløst design. Kompromisløs kvalitet. Miljøvenlig profil.

Vi tror på helhedstænkte designløsninger. For os er holdbarhed og bæredygtighed to sider af samme sag. Og holdbarhed kommer ikke alene via træbeskyttelse. Vores løsninger skal også være æstetisk holdbare for nuværende og kommende ejere og generationer. Derfor er vores produkter, facadeprofiler og løsninger tegnet og skabt i samarbejde med dygtige og erfarne arkitekter på området.
Ole Dalsgård Nielsen
Adm. direktør, Superwood
Arkitekttegnede profiler

Arkitekttegnede profiler til ethvert behov.

Tidsløst design med mange anvendelsesmuligheder

Hos Superwood har vi tradition for at udvikle vores sortiment og profiler i et innovativt samarbejde med førende internationale arkitekter. Dette samarbejde har ført til et bredt program af smukke profiler som i dag bruges til beklædning af smukke byggerier og banebrydende projekter verden over.

Smukke og naturlige materialer skaber glæde. Derfor er det en mærkbar fordel at bo i et hus, der er beklædt med træ i unikke og smukke profiler. Vores udvendige beklædning fås i en lang række standard- og arkitekttegnede profiler – både som lodrette og vandrette profiler. Alle er tegnet, så de er lette at arbejde med – og så de forener æstetik og høj holdbarhed.

Se vores produktsortiment
Vi ønsker at imødekomme markedets stigende efterspørgsel efter bæredygtig og holdbar træbeklædning, som bidrager til et tidsløst udtryk og sikrer minimal vedligehold. Således har vi siden Superwoods start arbejdet tæt sammen med AART Designers om udvikling af produkter og løsninger, så de flugter med vores værdier, markedet og kundernes ønsker og drømme.
Ole Dalsgård Nielsen
Adm. direktør, Superwood
Sæt dit personlige præg

En bred vifte af farver og muligheder.

Vi maler i alle regnbuens farver, også transparente. Det giver helt unikke muligheder for at skabe smuk og individuel facadebeklædning.

Vifte af brædder, der fra højre mod venstre, viser farverne sølv, ubehandlet, korn, tjære, zink og sort.

Sammen med arkitektfirmaet AART og Jotun har vi udviklet Superwood Colors, et udvalg af gennemsigtige farver, inspireret af klassisk nordisk trækonstruktion. Farvet gennemsigtighed fremhæver den unikke tekstur i hvert bord, startende med Superwoods lyse gran, som er en varm base for hele farveområdet.

Superwoods farver består af stemningsskabende farver fra lys til mørke med klare henvisninger til en skandinavisk æstetik. Paletten henter inspiration fra velkendte farver på gamle nordiske råvarer: Kul, tjære, zink, sølv, sand og korn. De transparente farver kan også kombineres for at skabe kontraster på facaden.

Farverne stemmer tæt sammen både som uafhængige farver, men også som en kontinuerlig skala med muligheden for smukke kombinationer på tværs - dæmpet eller kontrasterende. Derudover passer skalaens egenskaber og karakter godt til andre byggematerialer som mursten, beton, stål og zink.

Se vores produktsortiment
Superwoods gennemimprægnering ændrer ikke ved træets naturlige lyse og flotte tone. Derfor har vi konstrueret en transparent farveskala, hvor den unikke træstruktur er synlig. Imprægneringen træder ikke igennem og misfarver den transparente maling. Der er muligheder for smukke kombinationer på tværs af farveskalaen.
Morten Hove Lasthein, Arkitekt
AART Designers, Partner / Designchef