Design filosofi

Vi laver helhedstænke design løsninger.

Se mere om hvordan vi tilgår og skaber vores tidsløse designprofiler.

Vi tror på helhedstænkte designløsninger. For os er holdbarhed og bæredygtighed to sider af samme sag. Og holdbarhed kommer ikke alene via træbeskyttelse. Vores løsninger skal også være æstetisk holdbare for nuværende og kommende ejere og generationer. Derfor er vores produkter, facadeprofiler og løsninger tegnet og skabt i samarbejde med dygtige og erfarne arkitekter på området.
Ole Dalsgård Nielsen
Adm. direktør, Superwood
Arkitekttegnede profiler

Arkitekttegnede profiler til ethvert behov.

Tidsløst design med mange anvendelsesmuligheder

Hos Superwood har vi tradition for at udvikle vores sortiment og profiler i et innovativt samarbejde med førende internationale arkitekter. Dette samarbejde har ført til et bredt program af smukke profiler som i dag bruges til beklædning af smukke byggerier og banebrydende projekter verden over.

Smukke og naturlige materialer skaber glæde. Derfor er det en mærkbar fordel at bo i et hus, der er beklædt med træ i unikke og smukke profiler. Vores udvendige beklædning fås i en lang række standard- og arkitekttegnede profiler – både som lodrette og vandrette profiler. Alle er tegnet, så de er lette at arbejde med – og så de forener æstetik og høj holdbarhed.

Design & Innovation.

Indfarvede skruer

Vi kan nu levere skruer der matcher din transparente Superwood facade. Skruer er desuden også et skridt på vejen ift. at kunne demontere facaden igen - på den måde kan du være med til at forlænge levetiden på det enkelte bræt. Skruen er blevet specialudviklet til Superwoods produkter og er pulverlakeret, som medfører at farven holder bedst muligt ved montage.

2D og 3D patterns

I et tæt og langvarigt samarbejde med AART Designers har vi udviklet profiler, farver samt to- og tredimensionelle designs. Det giver dig utallige muligheder for at vælge den facadeløsning, der passer perfekt til dit byggeri.

Brandhæmmende maling

Superwood er nu certificeret til at indgå i byggerier, hvor der stilles skrappere krav til brandklassen for facaden (B-s2,d0). Når du køber Superwood med brandhæmmende overfladebehandling, er produktet fra fabrikken gennemimprægneret og behandlet med brandhæmmende overfladebehandling. Det giver mange års beskyttelse mellem vedligeholdende påføringer.

Se hvordan vores facadeprofiler giver byggeprojekter et unikt design

Vores profiler kan sammensættes i forskellige designs, farver og retninger for at skabe netop det udtryk der passer til visionen for det enkelte byggeprojekt. Udforsk vores tidligere projekter, og få inspiration til dit næste design.

Sæt dit personlige præg

Få mulighed for at designe med en bred vifte af farver.

Vi maler i alle regnbuens farver, også transparente. Det giver helt unikke muligheder for at skabe smuk og individuel facadebeklædning.

Vifte af brædder, der fra højre mod venstre, viser farverne sølv, ubehandlet, korn, tjære, zink og sort.

Oplev hvordan vi i samarbejde med AART Designers og TEKNOS har vi udviklet, et udvalg af transparente farver, inspireret af klassisk nordisk trækonstruktion.
Se hvad vores unikke farver betyder for et byggeprojekt i videoen her.

Se vores produktsortiment

Kvalitets-design med træets originale struktur.

Superwoods gennemimprægnering ændrer ikke ved træets naturlige lyse og flotte tone. Derfor har vi konstrueret en transparent farveskala, hvor den unikke træstruktur er synlig. Imprægneringen træder ikke igennem og misfarver den transparente maling. Det giver mulighed for smukke designkombinationer, der komplimenterer naturens omgivelser på samme tid.

Se mere om holdbarhed og kvalitet