Vi er Superwood

Skaberne af Verdens Bedste Bræt.

Vi tror på træ.

… Fordi træ er verdens bedste byggemateriale, hvis det bliver behandlet på den bedst mulige måde.

Vi er født ud af ønsket om at skabe noget, der ikke eksisterede i forvejen, en procesteknologi og et anlæg. der kan gennemimprægnere grantræ. Et holdbart og mere bæredygtigt alternativ til traditionel vacuum- og trykimprægnering. Uden tungmetaller og med minimalt brug af imprægneringsmiddel. Vi er fortsat de eneste i verden, der behersker denne teknologi.

Verdens Bedste Bræt, der både er smukt og holdbart på alle måder. At finde på og udvikle nyt ligger i vores DNA – og det vil det altid gøre. Med afsæt i virkeligheden, og med en god portion sund fornuft, kigger vi altid fremad, eksperimenterer og flytter hele tiden standarden for, hvor holdbart, bæredygtigt og smukt vores produkt kan blive.

Vi passer på hinanden og miljøet og gør os ekstra umage i alt lige fra udvælgelse, udskæring, kløvning, gennemimprægnering, profilering, røntgen-sortering, maling, pakning til salg og service – kun det bedste er godt nok.

Udforsk vores sortiment

Vores værdier.

Ikon af træbrædder

Vi finder på

Vi har siden vores spæde start opfundet nyt, begivet os ud i det hidtil umulige og lykkes med at lancere en helt ny måde at tænke træ på – der både er smukt og holdbart på alle måder. Det vil vi blive ved med at gøre i fremtiden.

Ikon der symboliserer bæredygtighed

Vi gør os umage

Vi søger altid efter idealet og bevæger os mod det bedste. Men det er aldrig med. hovedet under armen. Vi tænker altid i helheder og realistisk – lige fra produktion, mandskab og produkt til salg og markedsføring.
Vi gør tingene ordentligt, gennemført og kommer hele vejen rundt om udfordringerne for at finde løsningerne.

Ikon af diamant som symbol på finish, fordi vi skåner miljøet

Vi passer på

Vi passer på miljøet og arbejder aktivt for, at vores værdikæde bliver så bæredygtig som muligt – fra skov til færdigt produkt. Ud over det, passer vi på hinanden.
Vi vil have et godt arbejdsmiljø, fordi vi tror på, at ægte arbejdsglæde også producerer de bedste resultater.

Følg CO₂-optaget i Superwood´s træfacader
Billede af CO₂ sky
0
kg

CO₂-optaget opgøres for solgte træfacader i vores indeværende regnskabsår

Baseret på Superwoods EPD’er viser vi CO2-optaget for vores profiler, i livscyklusfasen A1-A3. Træets naturlige CO2-optag forbliver i facaden i længere tid takket være vores patenterede teknologi.