Født til fremtiden

Vi tænker og udvikler cirkulært.

Vi ved alt om træ – og vi har et helheldsperspektiv i alt, vi gør. Hele vores unikke proces og værdikæde er på både mikro- og makroniveau skabt med et bæredygtigt og cirkulært fokus – og vi optimerer konstant.

Verdensmålene

Mindre spild – mere viden

Vi vil arbejde holistisk med recirkulation af ressourcer og minimering af spild i vores produktion – desuden arbejder vi aktivt med indsamling og deling af viden omkring bæredygtighed både i vores netværk, men også i lokalsamfundet.

Verdensmålene

Certificering er vejen frem

Ved at fokusere på at indkøbe PEFC-certificeret træ, styrker vi klimatilpasningen og sikrer samtidigt, at vi ikke aftager mere træ end der samtidig bliver plantet.

Ja, det skal handle om bæredygtighed. Vi tror på, at mere træ i byggeriet kan være en af nøglerne til at løse klimaudfordringerne. Derfor skal vi oppe os og gå forrest. Og vi tror på, at der er kunder, der har lyst til at omgive sig med vores flotte og bæredygtige løsninger i træ.
Ole Dalsgård Nielsen
Adm. direktør, Superwood
Verdensmålene

Det gør en forskel at arbejde med træ

Vi vil skabe både arbejde og indhold i hverdagen for de, der har brug for et arbejdsliv, der er specifikt tilpasset deres liv og kompetencer, men som måske har været udfordret i at finde rum og plads til dette andre steder.

Verdensmålene

Mere skov – mere liv

Vores vision er at skabe mere skov, end vi tager. Det er et langsigtet mål, men vi er allerede i gang og har planlagt at plante en hektar skov i Finland i 2022, sammen med en af vores gode samarbejdspartnere.

Supergood konkurrencen

Vind gratis træ til dit næste projekt

Som en del af vores strategi og rejse mod at blive en mere bæredygtig virksomhed sikrer vi, at vores frasorterede træ fra produktionen, bliver brugt til noget værdifuldt.

Under konceptet “Supergood” forener vi social ansvarlighed og fornuftig brug af ressourcer og giver træet væk til projekter, der gør en positiv forskel for mennesker og i bedste tilfælde flugter med netop de Verdensmål, vi i forvejen fokuserer på.

Mere om Supergood

Vores værdier.

Ikon af træbrædder

Vi finder på

Vi har siden vores spæde start opfundet nyt, begivet os ud i det hidtil umulige og lykkes med at lancere en helt ny måde at tænke træ på – der både er smukt,
og holdbart på alle måder. Det vil vi blive ved med at gøre i fremtiden.

Ikon af diamant som symbol på finish, fordi vi skåner miljøet

Vi passer på

Vi passer på miljøet og arbejder aktivt for, at vores værdikæde er så bæredygtig som overhovedet muligt – fra skov til færdigt produkt.
Ud over det, passer vi på hinanden.
Vi vil have et godt arbejdsmiljø, fordi vi tror på, at ægte arbejdsglæde også producerer de bedste resultater.

Ikon der symboliserer bæredygtighed

Vi gør os umage

Vi søger altid efter idealet og bevæger os mod det bedste. Men det er aldrig med hovedet under armen. Vi tænker altid i helheder og realistisk – lige fra produktion, mandskab og produkt til salg og markedsføring.
Vi gør tingene ordentligt, gennemført og kommer hele vejen rundt om udfordringerne for at finde løsningerne.