Supergood.

Vind gratis træ fra vores 2. sortering til dit sociale projekt
og vær med til at behandle træ på den bedst mulige måde.

Supergood konkurrencen

Sådan deltager du med dit sociale projekt

Supergood er et både socialt- og ressourceansvarligt projekt. For at komme i betragtning som vinder, skal dit projekt derfor bidrage til at gøre en positiv forskel for mennesker med særlige udfordringer. Det kunne f.eks. mennesker på kanten af arbejdsmarkedet, eller måske en skole som vil arbejde og bygge til fælles glæde og udnyttelse af vores frasorterede ressourcer. Vi udvælger imellem de indsendte projekter, som i så høj grad som muligt fokuserer på netop dette eller på et af de Verdensmål, som vi hos Superwood arbejder målrettet med.

Udfyld formularen herunder og deltag i konkurrencen. Vi tilstræber at finde én vinder hvert kvartal. Dog vil dette variere, da omfanget af frasorteret træ også er varierende.
Vinderne vil få direkte besked og gevinsten kan afhentes på fabrikken eller leveres mod betaling.

Deltag her


En ægte Supergood-case

Gratis træ til eleverne i 7. klasse

På Langsøskolen i Silkeborg har eleverne i 7. klasse fået doneret træ til deres arbejde i faget Håndværk og design, igennem Superwood.

Eleverne i Langsøskolens 7. klasse har ekstra meget fokus på praktisk arbejde. Igennem faget Håndværk og Design aktiveres eleverne både mentalt og fysisk, når eleverne skal planlægge og bygge forskellige projekter, som bliver brugt på tværs af skolen.

Der er mange projekter i gang hos eleverne, men senest er der er blevet bygget både en udendørs lounge stol til de yngre klasser og det helt store projekt er et gammelt kanoskur, som bliver beklædt og indrettet til et aktivitetsskur for eleverne og nærområdet.

Derfor har Superwood valgt at støtte Langsøskolens gode arbejde og eleverne har således fået gratis Superwood-træ leveret igennem vores Supergood-program.