Gennemimprægneret facadebeklædning

Hvert eneste Superwood-brædde er gennemimprægneret facadebeklædning i kvalitetsgran. Bestil et uforpligtende tilbud nu, eller se fordelene nedenfor

Se fordelene: Derfor skal du bygge med Superwood

Superwood TV spot
×
Mere klimavenligt

Superwood er CO2-neutralt produceret. Det kan vi dokumentere. Og takket være vores imprægnering, indeholder Superwood kun en brøkdel af den mængde svampebeskyttelsesmidler, du finder i andre overfladebehandlede løsninger.

Superwood er gennemimprægneret
×
Unik holdbarhed.

Superwood er gennemimprægneret. Modsat overfladebehandlet træ, er Superwood imprægneret helt ind i kernen. Det giver mangedoblet holdbarhed, så din facade holder det smukke udseende meget længere.

×
Ægte kvalitetsgran.

Superwood kommer fra det Skandinaviske granbælte - uanset hvilken profil du vælger. Det betyder at din facadebeklædning altid har samme udtryk (og kvalitet) i træet.

×
Helt tørt – altid.

Når træ bliver vådt, rådner det hurtigere, men Superwood er imprægneret helt ind i kernen. Det betyder at din facade er meget mere modstandsdygtig overfor vind og vejr.

Skabt i samarbejde med arkitekter

Stort udvalg af smukke profiler.

Superwood’s facadebeklædning fås i mange forskellige profiler og farver, så du kan altid finde en løsning der passer til dit projekt – uanset om du skal bruge facadebeklædning til huset, sommerhuset, skuret, hegnet eller lignende.

Vores designfilosofi bunder i en tro på, at holdbarhed ikke kun handler om produktets levetid – det handler også om at designet skal være smukt i mange år. Derfor har vi skabt mange af Superwood’s profiler i samarbejde med professionelle arkitekter.

Se det fulde sortiment