Vi er Superwood

Verdens Bedste Bræt.

Om Superwood

Vi tror på træ

Fordi træ er verdens bedste og mest bæredygtige byggemateriale, hvis det bliver behandlet på den bedst mulige måde.

Vi er født ud af ønsket om at skabe noget, der ikke eksisterede i forvejen, en procesteknologi og et anlæg. der kan gennemimprægnere grantræ. Et holdbart og bæredygtigt alternativ til traditionel vacuum- og trykimprægnering. Uden tungmetaller og med minimalt brug af imprægneringsmiddel. Vi er fortsat de eneste i verden, der behersker denne teknologi.

Verdens Bedste Bræt, der både er smukt, holdbart og ikke mindst bæredygtigt på alle måder.

At finde på og udvikle nyt ligger i vores DNA – og det vil det altid gøre.
Med afsæt i virkeligheden, og med en god portion sund fornuft, kigger vi altid fremad, eksperimenterer og flytter hele tiden standarden for, hvor holdbart, bæredygtigt og smukt vores produkt kan blive.

Vi passer på hinanden og miljøet og gør os ekstra umage i alt lige fra udvælgelse, udskæring, kløvning, gennemimprægnering, profilering, røntgen-sortering, maling, pakning til salg og service – kun det bedste og mest bæredygtige er godt nok.

Få mere at vide om træet rejse fra skov til hjem

Vores værdier.

Vi finder på

Vi har siden vores spæde start opfundet nyt, begivet os ud i det hidtil umulige og lykkes med at lancere en helt ny måde at tænke træ på – der både er smukt, holdbart og ikke mindst bæredygtigt på alle måder. Det vil vi blive ved med at gøre i fremtiden.

Vi passer på

Vi passer på miljøet og arbejder aktivt for, at vores værdikæde er så bæredygtig som overhovedet muligt – fra skov til færdigt produkt.
Ud over det, passer vi på hinanden.
Vi vil have et godt arbejdsmiljø, fordi vi tror på, at ægte arbejdsglæde også producerer de bedste resultater.

Vi gør os umage

Vi søger altid efter idealet og bevæger os mod det bedste. Men det er aldrig med hovedet under armen. Vi tænker altid i helheder og realistisk – lige fra produktion, mandskab og produkt til salg og markedsføring.
Vi gør tingene ordentligt, gennemført og kommer hele vejen rundt om udfordringerne for at finde løsningerne.

Miljø og bæredygtighed

Bæredygtige kvalitetsløsninger i træ.

Vi arbejder målrettet for at skabe en fuldstændig bæredygtig værdikæde og produktion.

Vores fundament er bæredygtighed.
Det er med det udgangspunkt, det hele startede for tyve år siden.

Det har været en lang rejse på med op og nedture.
Fra den spæde start, hvor vores patenterede imprægneringsteknologi blev opfundet og udviklet, over lanceringen af Verdens Bedste Bræt som produkt til idag, hvor vi leverer hele løsninger til private og det professionelle byggeri.

Vi har analyseret vores værdikæde i detaljen, og er igang med at optimere alle led. Fordi vi passer på og gør os umage.

Se mere om Superwood og bæredygtighed
Design filosofi

Helhedstænkte designløsninger

Tidsløst design. Kompromisløs kvalitet. Miljøvenlig profil.

Holdbarhed og bæredygtighed er to sider af samme sag. Og holdbarhed kommer ikke alene via træbeskyttelse. Vores løsninger skal også være æstetisk holdbare for nuværende og kommende ejere og generationer.

Vores produkter, facadeprofiler og løsninger er tegnet og skabt i samarbjde med dygtige og erfarne arkitekter på området. Således har vi siden Superwoods start arbejdet tæt sammen med AART Architects om udvikling af produkter og løsninger, så de flugter med vores værdier, markedet og kundernes ønsker og drømme.

Se produktsortiment

Kvalitetstræ til facade og terrasseløsninger

Kun fantasien sætter grænser for, hvilke løsninger du selv kan skabe med verdens bedste byggemateriale. Vi leverer smukke, enkle og helhedstænkte løsninger.