Etableringsår
2021
Lokation
Stora Höga
Materialer
SW12 AART
Farver
Ubehandlet
Arkitekt
Linus Fernström

Den smukke villa med den fantastiske udsigt i Stora Höga er tegnet af bygherren selv, tidligere hockeyspiller Linus Fernström, der i dag er arkitekt og designer. For Linus er det vigtigt, at udnytte pladsen på grunden optimalt, og at oplevelsen af villaen skal være, at den nærmest svæver ud over klippen. Samtidig har overvejelser om lang holdbarhed været vigtigt for Linus og hans familie, selv om huset er opført med en smuk træfacade.

Det var en af de væsentligste grunde til at valget faldt på Superwood; at facaden spiller sammen med naturen og får sin patina og sit unikke udtryk af naturens påvirkning over tid – men at den samtidig har begrænset miljøpåvirkning på grund af den unikke gennemimprægnering.

At samarbejdet mellem os og Linus i processen har været konstruktivt og godt – og at investeringen i Superwood betaler sig på mange måder på den lange bane, som Linus siger, har blot bekræftet ham i, at det var det rigtige valg.

Det har andre også set, fordi huset deltager faktisk i det svenske tv-show “Husdrömmar”, når det står endeligt færdigt.

Du kan også følge opførelsen af villaen på instagram her: https://www.instagram.com/villafernstrom/?hl=en

Jeg googlede på facade med liste-look. Der var en hel del komplicerede løsninger, men med Superwood var det en simpel løsning.
Linus Fernström
arkitekt og designer